Fietshoezenonline.nl

Fietshoezeonline.nl
Bent u op zoek naar een echt goede fietshoes? kies dan je Fietshoes bij Fietshoezenonline.nl. De beste fietshoes voor jouw kostbare bezit! Deze hoes is van absolute top-kwaliteit, en tegen een normale prijs.

Altijd beschermd:
Fietshoezenonline.nl beschikt over de beste hoes voor jouw fiets, zodat deze met een perfecte pasvorm beschermd wordt tegen weer en wind. Bovendien onttrek je met deze praktische hoes jouw kostbare bezit uit ogen van potentiële vandalen en dieven. De gebruikte materialen zijn zeer robuust, bestand tegen weer en wind, voorkomen condensvorming (extra corrosie/roest) onder de hoes en zijn waterafstotend en luchtdoorlatend. Daarnaast wordt uw fiets beschermd tegen de schadelijke Uv-straling, die de lak aantast en op den duur vaal laat lijken.

Waterdicht:
Er is een groot kwaliteitsverschil in het ruime aanbod aan fietshoezen. De prijs is vaak een goede indicatie voor de kwaliteit van het gebruikte materiaal van de fietshoes.
De meest goedkopere fietshoezen zijn geschikt voor binnen als stofhoes en zeker niet geschikt voor buiten.

Om uw fiets buiten goed te beschermen is het waterdicht zijn, ook bij extreme regenbuien een 100% eis. Daarnaast is ook een goede vocht regulering een must.
Onze hoezen zijn 100% waterdicht met dubbelgestikte naden welke extra waterdicht zijn afgewerkt.

Condensvorming kan een groot probleem zijn:
Condensdruppels ontstaan binnen de hoes, door temperatuurverschillen tussen binnen en buitenkant van de hoes. Deze Condensdruppels tasten de fietsdelen aan, zoals lak en metalen delen als chroom, aluminium, metaal, maar ook elektrische delen als koper en messing. De fietshoes van fietshoezenonline.nl voorkomt condensvorming door haar extra ventilatie-openingen.

Fleece binnenvoering:
Om de fiets optimaal te beschermen is een goed kraswerende binnenkant een vereiste. Onze hoezen zijn dan ook voorzien van een zachte fleece binnenkant om krassen te voorkomen.

Bevestiging:
De fietshoes dient goed te kunnen worden bevestigd. Bij harde wind komen er flinke krachten op de hoes en is een goede bevestiging noodzakelijk.
Elastiek in de zoom en een extra D-klip zorgen ervoor, dat onze hoezen goed bestand zijn tegen de harde wind.
Fietshoezen gebruikt achter camper of caravan dienen goed te worden afgebonden zie ook onze rubriek accessoires om schade aan de hoes te voorkomen.

Slotoog:
De betere fietshoezen zijn voorzien van een slotoog. Dit is bij stalling in een openbare ruimte een goede voorziening, zodat samen met de fiets ook de hoes op slot kan en diefstal zo minder aantrekkelijk wordt.

Tips voor gebruik van een fietshoes:

  • Als de hoes over een natte fiets komt, zal het lang duren eer het vocht is weg geventileerd. Het beste is de hoes over een droge fiets te doen

  • Als de fietshoes nat is, vouw deze dan niet op, maar hang deze uit om te drogen. Anders bestaat de kans op schimmelvorming.


Mocht je twijfelen over de grootte van de hoes, stuur ons gerust een mail naar info@fietshoezenonline.nl en we zullen je adviseren.