E-Bike fietshoes

De populariteit van E-Bikes stijgen nog steeds ontzettend. het is gemakkelijk en ook nog eens milieuvriendelijk. Er zijn steeds meer varianten te vinden en de prijs wordt steeds aantrekkelijker.

Er is wel een nadeel aan elektrische fietsen, ze hebben veel meer kwetsbare onderdelen dan de ‘gewone’ fiets. Vooral onderdelen zoals de accu en de motor voor de trapondersteuning zijn kwetsbaar. Daarom heeft een elektrische fiets meer bescherming nodig dan een normale fiets. Zeker als je elektrische fiets regelmatig buiten staat, maar ook als deze in de wintertijd voor langere tijd binnen staat.

Fietshoezenonline.nl heeft uitstekende fietshoezen ontwikkeld voor de optimale bescherming voor uw elektrische fiets. Onze hoezen zijn zo ontwikkeld dat ze goed tegen regen kunnen, zodat uw elektrische fiets zonder probleem buiten kan staan. Is uw fiets door onze fietshoes beschermd tegen vuil en UV-straling, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw fiets vies of verkleurd wordt. Onze fiets hoes heeft een dubbel laag en heeft een anti-kras binnenbekleding. De hoes heeft extra ventilatieopeningen en een slot oog om de fietsen op slot te zetten. Ook heeft de hoes een elastische zoom zodat de hoes perfect om de fiets heen sluit.

 

 

Fietshoes achterop (E-bike)

We hebben ook speciale E-bike hoezen voor wanneer je het achter een camper of caravan wilt doen. Ook deze hoes biedt optimale bescherming tegen regen, sneeuw, ijs, zon, stof en ander vuil.

De hoes is gemaakt uit 600D Oxford met een PU coating aan de binnenzijde, wat garant staat voor een stevige hoes met een lange levensduur. de PU coating zorgt er voor dat de hoes waterdicht is.
Wanneer een fietshoes wordt gebruikt tijdens transport achter op een camper of caravan moet die een goed bestand zijn tegen alle weersinvloeden, een goede kwaliteit is dan wel een must, daarom is een dichtheid van 600D een minmale eis, voor een goede fietshoes.

Al onze fietshoezen wordt geleverd in een nette tas van goede kwaliteit.
Mocht u nog vragen hebben over het beschermen van uw elektrische fiets, neem dan vooral contact met ons op.

 

Hoe bescherm ik mijn fiets?

Als je je fiets nou echt mooi wilt houden hoe kun jij je fiets dan het best beschermen?
Welke delen zijn nou het schadelijkst? Dat zijn vragen waar je antwoord op wilt krijgen, als je wilt dat je fiets zo lang mogelijk mee gaat zonder dat daar al te veel reparaties voor nodig zijn.

 

Frame

Het frame is het belangrijkste als het gaat om het uiterlijk van uw fiets, daarom is het belangrijk om het frame goed in bescherming te nemen tegen schade wanneer je wilt dat je fiets lang zonder reparaties mee gaat.

 

Zadel

Een van de meest gevoelige onderdelen van een fiets is het zadel, dat komt doordat je er altijd op zit als je aan het fietsen bent. Je zadel begint al heel snel te schimmelen, dit gebeurt bijvoorbeeld als je je fiets lang in de regen laat staan.

 

Veel schoonmaken

Het best is wanneer jij jouw fiets hebt gebruikt om hem altijd even af te spoelen. Wij begrijpen ook dat dat niet altijd haalbaar is maar probeer minstens om 1 keer per maand even je fiets af te spoelen zo blijft die mooi schoon. Het is wel belangrijk dat wanneer jij jouw fiets hebt schoon gemaakt dat je hem wel even goed laat drogen, daardoor kan het water dat is achtergebleven niet jou fiets gaan laten roesten.

 

Fietsbeveiliging

Zorg ervoor dat je een goed fietsslot hebt. Het beste is om een kettingslot of een U-slot om uw beide wielen en je fietsframe of aan je bagagedrager en stang te vast te zetten. Hoe sterker en duurder de ketting hoe beter. De goedkope sloten zijn gemakkelijk voor de dieven om door te knippen. Zorg er altijd voor dat je fiets niet zomaar kan worden op getild en in een busje worden geladen en zo meegenomen kan worden, daarom kan jij je fiets het beste aan een paal of ander object vast zetten. Het zou zonde zijn als je fiets alsnog gestolen wordt ondanks dat dure slot.
Door een fietshoes op je fiets te plaatsen kunnen dieven niet zien wat voor fiets er staat onder de hoes staat, zo is het minder aantrekkelijk voor de dieven om je fiets te stelen. Wij hebben een zeer hoge kwaliteits slot zodat je fiets en je hoes niet gestolen kunnen worden. interesse? klik hier